Seuran esittely

Mikkelin Urheilutanssijat ry on kilpatanssiin erikoistunut seura, jonka tehtävänä on luoda mahdollisimman hyvät puitteet kilpatanssin harrastamiseen Mikkelin seudulla. Olemme yleensä saaneet järjestettyä harjoitusvuorot niin, että halutessaan harrastaja voi harjoitella vaikka jokaisena viikonpäivänä.

Olemme tanssineet jo vuodesta 1974 ja meitä on noin 90 jäsentä. Kilpatanssi on laji, jota voi harrastaa kaiken ikäisenä. Lisäksi laji tarjoaa haastetta vuosikymmeniksi, sillä tanssijoina ei koskaan olla valmiita, aina on jotain, mitä voi halutessaan kehittää.

Ohjattuja ryhmiä kaudella 2021-2022 on 4 kappaletta aloittelijoista aina kilpaileviin pareihin saakka.

Tanssivalikoimaamme kuuluvat: Hidas valssi, Tango, Wienin valssi, Foxtrot, Quickstep, Samba, Cha-cha, Rumba, Pasodople ja Jive. Peruskurssille tullessa ei tarvitse välttämättä osata mitään, sillä opetamme kaiken tarvittaessa "kädestä pitäen". Opetus alkaa kuudella tanssilla ja tanssien määrä lisääntyy sitä mukaa, kun taidot karttuvat.

Pyrimme pitämään harrastuksen kulut mahdollisimman edullisina, mutta emme silti harrasta monista muista lajeista tuttua säännöllistä talkootyötä. Järjestämämme tanssiurheilukilpailut ja tanssileiri ovat ainoita tapahtumia, johon koko jäsenistö osallistuu jollakin tavalla.

Pyrimme jatkossakin antamaan korkeatasoista tanssiopetusta, parantamaan lajin tunnettavuutta ja tätä kautta lisäämään harrastajapohjaa Mikkelin seudulla. Kurssimme alkavat yleensä syyskuun alussa, mutta syys-lokakuun kuluessa ehtii vielä ryhmiin mukaan.

Tervetuloa mukaan seuraan, joka pyrkii keskittymään siihen, mikä on oleellista. Eli laadukkaaseen opettamiseen ja oppimisen iloon.

alt

 

Tulosta Sähköposti